Szakács tanfolyam zárása
Nyíregyháza Megyei Jogú Város a nyíregyházi szálláshelyeken, éttermekben dolgozó szakácsok szakmai tudását kívánja fejleszteni idegenforgalmi felkészítő tanfolyam keretén belül. A továbbképzés megszervezésével és lebonyolításával a Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakközépiskola és Szakiskolát bízta meg.
A tanfolyam célja: a szakácsok továbbképzése, szakmai alapismereteinek felelevenítése, a legújabb szakmai elvárások, elsősorban a szabadtéri sütés-főzés (látványkonyha) technológiájának ismertetése, elsajátítása.
A továbbképzés helye:
Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari, Idegenforgalmi Szakközépiskola és Szakiskola
Ózon Panzió tanszálloda Nyíregyháza, Csaló köz 2. 14
A továbbképzés ideje, témája:
Grillezés alapszabályai, eszközei, előkészítési mű 5 óra 2009.05.14-én
Levesek és egytálételek készítése 5 óra 2009.05.21-én
Halak és szárnyasok készítése 5 óra 2009.05.28-án
Roston és nyárson sült húsételek készítése 5 óra 2009.06.04-én
A tanfolyamon résztvevők tanúsítványt kapnak. A tanfolyam díját (217 000 Ft) Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata Európai Uniós Ügyek, Nemzetközi Kapcsolatok és Idegenforgalmi Bizottsága finanszírozza.
A tanfolyam MA 14.00-től kezdődik és kb.16.00-ig tart. A tanúsítványok átadására 16.00-16.30.között kerül sor - tájékoztatott Furkóné Szabó Marianna idegenforgalmi referens.
-kt-
A tanfolyam gyakorlat központú. A résztvevők az alapvető szabadtéri ételkészítés munkafolyamatainak ismétlésén túl, megismerik a szakma legújabb trendjeit, a vendéggel való kapcsolatteremtés különböző módjait. Tudatosítani kell a vendégközpontú szemléletet, a minőségi munkavégzés fontosságát a vendéglátás és az idegenforgalom területén.
A továbbképzés helye:
Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari, Idegenforgalmi Szakközépiskola és Szakiskola
Ózon Panzió tanszálloda Nyíregyháza, Csaló köz 2. 14
A továbbképzés egyik helyszíne: Ózon Panzió tanszálloda
A továbbképzés ideje, témája:
Grillezés alapszabályai, eszközei, előkészítési mű 5 óra 2009.05.14-én
Levesek és egytálételek készítése 5 óra 2009.05.21-én
Halak és szárnyasok készítése 5 óra 2009.05.28-án
Roston és nyárson sült húsételek készítése 5 óra 2009.06.04-én
A tanfolyamon résztvevők tanúsítványt kapnak. A tanfolyam díját (217 000 Ft) Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata Európai Uniós Ügyek, Nemzetközi Kapcsolatok és Idegenforgalmi Bizottsága finanszírozza.
Furkóné Szabó Marianna idegenforgalmi referens
A tanfolyam MA 14.00-től kezdődik és kb.16.00-ig tart. A tanúsítványok átadására 16.00-16.30.között kerül sor - tájékoztatott Furkóné Szabó Marianna idegenforgalmi referens.
-kt-
További hírek:
Nyíregyháza Online - www.nyiron.hu
Szólj hozzá a fórumon!